Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Weet jij wat social media kunnen betekenen voor jouw organisatie?

"De vijf geheimen van social media voor leidinggevenden"


Online cursus

 

In deze module nemen we je mee naar de online wereld van vandaag en morgen. Wat gaat er voor jou als leidinggevende veranderen, nu er op de arbeidsmarkt een generatie komt die Facebook, Twitter en LinkedIn heel anders gebruikt dan jij nu doet? Wat moet je begrijpen, wat kan je ermee en hoe blijft aansturen leuk? Wat gaat er voor jou en je organisatie veranderen? Hoe kun jij daaraan richting geven?

 

Met de online module geven we je antwoord op deze vragen. Deze module is speciaal gericht op jou als leidinggevende en de vraagstukken waarmee je hebt te maken. Dat betekent dat we je niet leren om een social media expert te worden. Aan het eind van de training ben jij als leidinggevende in staat de rode draad te zien en een afweging te maken hoe je het voor jouw organisatie op strategisch niveau wilt inzetten.

 

Na het doorlopen van de geheimen:

 • begrijp je wat social media zijn en (kunnen) doen in je organisatie;
 • ken je de belangrijkste soorten en vormen van sociale media;
 • kun je de voor- en nadelen van het gebruik ervan inschatten en afwegen;
 • heb je kennis van trends in de maatschappij en de onderliggende drijvers van social media
 • weet je hoe jij als leidinggevende social media kunt gebruiken, 
 • kun je bepalen hoe je het, samen met je team, wilt inzetten, en 
 • heb je de mogelijkheid om met duidelijke handleidingen zelf gebruik te maken van de belangrijkste social media.

 

Wanneer je deze uitdagingen oppakt en naar je hand zet zul je met plezier de komende jaren kunnen blijven werken.

 

Hoe werkt de online module?
Met korte en heldere sheets krijg je inzicht in de 5 geheimen van social media voor leidinggevenden. 
Aan de hand van filmpjes, artikelen en links naar andere websites krijg je inzicht en verdieping in de verschillende onderwerpen. Door gebruik te maken van het instrument e-learning zorgen wij ervoor dat het materiaal actueel is en blijft.

 

De geheimen kun je in je eigen tempo en op het door jou gekozen moment doornemen - tijdens werktijd achter de computer, onderweg in de trein of rustig in het weekend wanneer niemand je stoort.
Je kunt kiezen voor de basismodule of de module met een aanvullend persoonlijk werkboek. In dit werkboek hebben we vragen, tips en formats opgenomen waarmee je in je eigen werkomgeving aan de slag kan. Tijdens de training kun je met ons overleggen over jouw specifieke situatie. Bovendien kun je na afloop nog een uur telefonisch met één van ons sparren over je eigen situatie, aan de hand van je antwoorden in je werkboek.

 

Wat zeggen andere deelnemers erover?
Een paar reacties:

 • "Ik ben net begonnen met geheim 2 - ik heb al veel plezier aan geheim 1 mogen beleven. Wat is het goed en professioneel" (Paz Campos Ponce facilitairmanager Langeland ziekenhuis). 
 • "Ik vind de filmpjes erg leuk en passend. Het is fijn dat naar eigen keus verdieping mogelijk is. De cursus helpt me om social media beter te begrijpen. En de structuur is duidelijk en helder. Ik heb veel nieuwe dingen gelezen en gezien - dus mijn doel heb ik bereikt!
  Ik zie nu hoe je social media kunt inzetten voor resultaten/output van je bedrijf/organisatie. Als leidinggevende zou ik zelf ook behoefte hebben aan informatie over wat het betekent voor mijn stijl van leiderschap. (Angela van der Woude - HR manager)

 

De kosten
Kies je voor de basisversie van de online training "Social media voor leidinggevenden", exclusief werkboek of persoonlijke begeleiding, dan zijn de kosten van de online module € 374 excl. BTW (€ 452 incl. BTW). 
Wanneer je kiest voor de module inclusief werkboek, persoonlijke begeleiding gedurende de training en een uur sparring na afloop dan zijn de kosten van de online module € 497 excl. BTW (€ 601 incl. BTW).

 

Misschien wil je wel samen met je collega's of leden van het managementteam aan de slag met het strategisch gebruik van social media in jouw organisatie. Neem dan contact met ons op voor een aangepast tarief en verdere mogelijkheden.

 

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de online module "Social media voor leidinggevenden"? 
Hier kun je je aanmelden en betalen.

 

Na het aanmaken van een account en de betaling ontvang je een inlogcode, waarmee je toegang krijgt tot de online module. Tevens ontvang je per mail een automatisch gegenereerde factuur. Enkele dagen later sturen we je een factuur met aanvullende gegevens voor het geval je de kosten van de training bij je werkgever kunt declareren. 

 

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

Nieuws

Leaders radar!

Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief