Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

20 oktober 2017

17 tips voor een krachtig LinkedIn profiel

Ken je dat gevoel, dat je denkt dat je meer uit LinkedIn kunt halen dan je nu doet, maar eigenlijk niet precies weet hoe of wat? Dat was precies het gevoel van Marijke Spanjersberg, toen ze ons benaderde voor een VIP-sessie LinkedIn. Wil jij ook meer uit je LinkedIn profiel halen? Bekijk dan nu onze tips.  »

09 september 2017

Leer van vreemde culturen

Wanneer heb jij voor het laatst een schilderij van dichtbij bekeken? Je ziet de klodders verf op het doek zitten. Je ziet stippen en strepen en minuscule lijntjes die de schilder met een dunnere kwast heeft neergezet. Maar eigenlijk zie je niet waar je nu precies naar kijkt. Je moet een paar stappen naar achteren zetten. Met een organisatie is het net zo.     »

03 september 2017

Boekrecensie: Essentialism

In ‘Essentialism. The disciplined pursuit of less' presenteert Greg McKeown een manier van denken en werken die je helpt om te structureel meer te bereiken, aldus McKeown. Zijn idee: 'Do less but better'. McKeown geeft veel tips en handreikingen om productief te werken en je doelen te bereiken - en tegelijkertijd voldoende tijd en aandacht voor je persoonlijke leven te houden.  »