Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Heb jij ons boek al in huis?

Iets meer dan een jaar geleden begonnen wij aan dit project: een boek over leiderschap en social media. In onze gesprekken met klanten en relaties kwam een aantal vragen namelijk vaak terug. Bijvoorbeeld over wat social media nu eigenlijk zijn, hoe je ze kunt inzetten voor je werk en wat voor afspraken je met je medewerkers moet maken.

 

Wij hebben al die vragen op een rij gezet en beantwoorden ze in ons boek. Het eindresultaat konden we 26 september presenteren. Voor de nieuwsgierigen onder jullie hebben we hier een aantal foto's van de boekpresentatie.

 

Koop je ons boek? Dan krijg je niet alleen een pocket, maar ook online het een ander bij. Want een boek over social media, dat kun je natuurlijk niet lezen zonder ook online actief te zijn!

  • We hebben allerlei voorbeelden, filmpjes en andere leuke websites verzameld en voor onze lezers bij elkaar gezet. Komen we in de toekomst iets nieuws tegen? Dan plaatsen we die er ook bij. Zo heb je altijd actuele voorbeelden online beschikbaar in aanvulling op het boek zelf.
  • Speciaal voor lezers van ons boek hebben we een LinkedIn groep. Hier kun je vragen stellen aan ons en natuurlijk ook aan andere lezers. 
  • En wil je aan de slag met social media en profielen gaan aanmaken? Dan kun je daarvoor onze online handleiding gebruiken.

    CADEAU 

    Deze maand doen wij onze handleiding cadeau aan onze nieuwsbrieflezers! Neem even contact  met ons op als je daarvoor belangstelling hebt en je krijgt hem automatisch toegezonden. Nog geen nieuwsbrieflezer? Meld je dan nu aan!

 

Dus ben jij een leidinggevende en wil je zelf helemaal bij zijn? Dan is ons boek wat voor jou! Je kunt ons boek bestellen bij de uitgever, of natuurlijk bij de bekende adressen als Managementboek en bol.com

 

TIP 

Cadeau geven kan natuurlijk ook! Bestel ons boek hier en geef in het opmerkingenvak aan dat je aan iemand wilt geven. Dan doen we er een persoonlijk kaartje voor de ontvanger bij.
Wil je het aan meer dan 10 collega's geven, bijvoorbeeld aan alle leidinggevende in je organisatie? Neem dan even contact op voor een aantrekkelijke prijs.

 

 

Geplaatst op: 06 oktober 2014

Wanneer ga jij ons boek bestellen?