Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Platform 010 life!

‘Hoe brengen we de Rotterdamse werkzoekenden en werkgevers online bij elkaar?' Dat was de vraag van de Gemeente Rotterdam. Het antwoord: met Platform 010!

 

Platform 010 is een laagdrempelig online platform waar werkzoekenden, werkgevers en intermediairs uit Rotterdam elkaar vinden. Het doel: werkzoekenden aan het werk helpen, door snel en eenvoudig contact te maken met werkgevers en intermediairs. Als werkgever of intermediair kun je op Platform 010 vacatures plaatsen in je eigen ‘groepen', met kandidaten die je (online) kent. Of je plaatst de vacature open en biedt hem aan alle leden van Platform 010 aan.
Als werkzoekende maak je eenvoudig en snel een profiel aan, om vervolgens op informele wijze te kunnen reageren op vacatures. Ook kun je bijdragen van experts volgen, vragen stellen of deelnemen aan discussies.

 

Met Platform 010 gaat de gemeente de social mogelijkheden van vandaag inzetten om Rotterdamse werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen. Dat is dan ook het grote verschil met andere banensites: niet de baan staat centraal, maar het sociale netwerkaspect. Zo kunnen kandidaten en werkgevers elkaar online ontmoeten.

 

Platform 010 is een nieuw initiatief, dat Leaders Online samen met de gemeente Rotterdam heeft ontwikkeld. Voorlopig is het alleen voor de Rotterdamse arbeidsmarkt beschikbaar. Vragen of ook interesse? Neem contact op! 

Nieuwsgierig hoe het eruit ziet? Op dit filmpje krijg je een indruk!

 

Geplaatst op: 20 maart 2015

Hoe kunnen we jou helpen?


een paar ideëen van onze klanten.