Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

17 tips voor een krachtig LinkedIn profiel

Ken je dat gevoel, dat je denkt dat je meer uit LinkedIn kunt halen dan je nu doet, maar eigenlijk niet precies weet hoe of wat? Dat je er tegenop ziet om je er in te verdiepen - het kost zo veel tijd, tijd die je eigenlijk niet hebt?
Dat was precies het gevoel van Marijke Spanjersberg, toen ze ons benaderde voor een VIP-sessie LinkedIn.

 

Marijke, expert op het terrein van systeemdenken, heeft een nieuwe opleiding ontwikkeld voor trainers, coaches en leidinggevenden die aan de slag willen met systeem interventies. In maart gaat de opleiding van start.

‘Nu wil ik hem natuurlijk bekend gaan maken - hoe kan ik dat met LinkedIn het beste doen?". Daar gingen we in een persoonlijke sessie mee aan de slag.

 

Wil jij ook meer uit je LinkedIn profiel halen? Bekijk dan nu onze tips:


Of neem contact met ons op voor een sessie op maat, individueel of met je team. Dan heb je na afloop een profiel waarmee je verder komt.


Marijke's reactie achteraf?
‘Ik ben hier enorm mee geholpen. Ik zag door de bomen het bos niet, nu vind ik het handig en mooi: super al die mogelijkheden! Ik ben heel blij dat ik dit niet allemaal alleen heb hoeven uitzoeken. En ik weet nu hoe ik mijn netwerk kan informeren over mijn nieuwe opleiding!'.

 

Meer weten over de opleiding ‘Systeeminterventies'? Neem dan contact op met Marijke Spanjersberg

 

Geplaatst op: 20 oktober 2017

Handleiding cadeau!

 

Wil jij ook over andere social media meer weten?

Volg het voorbeeld van honderden anderen en download nu de handleiding ‘Social media voor leiders'. Je krijgt dan bovendien elke drie weken de laatste tips en nieuwe inzichten in leiderschap, organisaties en social media.