Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Hoe je jouw team energie en inspiratie kunt geven

Ken je dat gevoel, door de waan van de dag je niet meer toekomt aan het opdoen van nieuwe ideeën en inspiratie? Dat de week alweer voorbij is voordat je er erg in hebt? Dat je geen tijd hebt genomen om dat recente managementboek te lezen, of met je team samen te sparren over trends en ontwikkelingen?

 

Het effect is dat jullie de dingen doen die je moet doen, maar dat je geen tijd of overzicht hebt voor nieuwe kansen en trends. Dat anderen daarmee aan de haal gaan. En dat je met minder energie en inspiratie aan de slag gaat. Zo kom je voordat je het weet in een neerwaartse spiraal. En dat wil je juist voorkomen!

 

Inspiratie en energie met een workshop

Wil jij jouw team inspireren en energie geven? Nodig ons dan uit voor een workshop op maat, speciaal voor jou en je team. Want in de VOCA wereld van vandaag draait alles om interactie, samenwerken, netwerken en inspiratie. En daarin is je team je belangrijkste asset.

 

In de workshop komen de belangrijke trends en kansen voorbij. Met voorbeelden die zijn toegespitst zijn op jouw branche. We geven je een nieuwe energieboost. En we tackelen samen met je team jullie vragen.

 

Investering

In overleg met jou bepalen we het programma en het aantal deelnemers. Vervolgens bespreken we de investering die daar bij hoort. Natuurlijk wil je een indicatie van de hoogte daarvan. Bij tien deelnemers of meer bedraagt de investering gemiddeld circa € 95,00 per deelnemer.

 

Laat ons weten of je en je collega's inspiratie willen krijgen, dan nemen wij contact met je op.

 

Tip

We doen dit seizoen nog maar een beperkt aantal presentaties, dus wacht niet te lang!

 

 

Geplaatst op: 20 november 2016

Inspiratie, trends en nieuwe inzichten