Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

LEADERS ONLINE stopt ermee

Je hebt het misschien al gehoord - wij stoppen met de activiteiten van Leaders Online.

 

Ervaringen rijker...

Wij kijken met heel veel tevredenheid terug op de afgelopen jaren: we zijn duizenden ervaringen rijker. We hebben een enorme vaardigheid opgebouwd in nieuwsbrieven schrijven, online werken, social media inzetten en de aantrekkingskracht van websites verhogen. We hadden nooit gedacht een boek te zullen schrijven. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dus spijt om destijds met Leaders Online te beginnen? Nee, dat hebben we niet.

 

...slaan we een nieuwe richting in

Lilian gaat vanaf 1 oktober voor Riksja Travel een innovatieteam aansturen. Nieuwe concepten bedenken is altijd haar drive geweest, zoek vooral contact met haar als je voor jouw business inspiratie nodig hebt. Maar als je het Yolanda vraagt is Lilian over een paar jaar een bekende kunstenares: bekijk haar schilderijen maar eens!

Ondertussen is Yolanda onlangs begonnen als parttime docent aan de Rotterdam Business School, en heeft ze de draad als teamcoach weer opgepakt. Dat doet ze vol energie: ze werkt nu samen met EnergyFinder, een krachtige methode om teams te laten zien waar zij de energie vandaan kunnen halen om zichzelf en anderen in beweging te brengen en zo te presteren. Ook blijft ze voor ManagementTeam en haar eigen website bloggen over leiderschap en samenwerking.

 

maar nemen geen afscheid!

Deze website blijft voorlopig nog in de lucht, want we zien dat jullie nog regelmatig gebruik maken van de artikelen die we hier aanbieden. Mocht je daarover vragen hebben: aarzel niet en neem contact. Dat vinden we leuk: verbindingen aangaan is de rode draad in onze werkzaamheden: daar worden wij blij van. De afgelopen jaren hebben we genoten van jullie reacties op de nieuwsbrief, geleerd van de gesprekken die we met jullie hebben gevoerd en de projecten die we voor jullie hebben mogen uitvoeren. Heel veel dank daarvoor. We hopen dat we jullie ook hebben kunnen inspireren. Let's keep in touch!


Lilian Bezemer
Yolanda van Heese


PS:

Wil je Yolanda's blogs niet missen? Meld je dan hier aan, dan krijg je ongeveer één keer in de maand een mail met tips en inzichten op het gebied van leiderschap, teambuilding en samenwerking.

 

Geplaatst op: 26 september 2018

LEADERS ONLINE stopt er mee