Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 26 april 2013

Netwerkend leiderschap: Hoe doe je dat?

Hoe werkt dat nieuwe netwerken nou? Hoe kan ik samenwerken over de grenzen van mijn organisatie heen? Hoe kan een leidinggevende aan de slag met het nieuwe leiderschap?
Dat waren de vragen waarmee we in gesprek gingen met Annemieke Roobeek, professor "Strategie en transformatiemanagement" aan Nyenrode Business Universiteit en oprichtster/directeur van MeetingMoreMinds. In dit artikel lees je meer over over ons gesprek.

April was bij ons Appril

Deze maand hebben we verschillende apps onder de aandacht gebracht: apps die het leven van een leidinggevende makkelijker kunnen maken. Heb jij ze gemist? Kijk dan hier voor het overzicht.
<lees verder>

Boekrecensie Fuzzy Firm

De maatschappij is in beweging - door onder andere globalisatie en technologische ontwikkelingen. Voor organisaties heeft dit fundamentele gevolgen: structuur, werkwijze en cultuur van organisaties komt er anders uit te zien dan we de afgelopen jaren zijn gewend. In ‘Fuzzy firm" legt Arjan van den Born op een heldere manier uit hoe organisaties zich zullen ontwikkelen. Lees hier de recensie.
<lees verder>

Doe mee aan ons onderzoek!

Wij merken dat steeds meer organisaties zich oriënteren op de manier waarop zij social media kunnen inzetten voor hun doelstellingen. Om in beeld te brengen hoe social media worden gebruikt doen we nu een onderzoek. Doe ook mee en maak kans op onze online cursus "De vijf geheimen van social media voor leidinggevenden"!
<lees verder>

Je kunt je nog aanmelden voor de workshop!

Of je wilt of niet - social media zijn "here to stay". Als leidinggevende kun je niet langer de online wereld aan je voorbij laten gaan. Wil jij weten wat social media voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Meld je dan snel aan voor onze workshop!
<lees verder>