Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 21 mei 2013

HR en social media: wel of niet een zinvolle relatie?

Steeds vaker hoor je dat HR-medewerkers zich oriƫnteren op de mogelijkheden van social media. Is dat nou alleen zinvol wanneer je op zoekt bent naar een mogelijke kandidaat voor een vacature, of zijn er meer mogelijkheden? Kunnen social media een bijdrage leveren aan de doelstellingen die je als HR manager wilt leveren? Daar gaan we deze keer dieper op in.

Extra workshop! Meld je snel aan

Of je wilt of niet - social media zijn "here to stay". Speciaal voor leidinggevenden en projectleiders die willen weten wat social media voor hen en hun organisatie kunnen betekenen organiseren wij een extra workshop "De vijf geheimen van social media voor leidinggevenden".
<lees verder>

Boekrecensie: Erik Veldhoen's You-Topia

Eén van de grondleggers van HNW, Erik Veldhoen, schreef onlangs een nieuw boek: ‘You-Topia'. Daarin gaat hij in op de praktische consequenties van digitalisering voor mens en organisatie. Wij hebben het voor jou gelezen.
<lees verder>

Wat is jouw vraag aan ons?

Wij krijgen veel vragen over trends en de impact ervan op leiderschap in organisaties. In gesprekken, naar aanleiding van onze nieuwsbrief, in social media. Vanaf deze week pakken we de leukste, opvallendste, aardigste vraag eruit en geven we een antwoord op LinkedIn.
<lees verder>