Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 10 september 2013

Tips uit de praktijk

Inmiddels is bijna iedereen weer terug van vakantie en starten ook wij weer met onze nieuwsbrieven. Eerder hebben we verschillende experts geïnterviewd om jullie tips te geven hoe je veranderingen het beste kunt aanvliegen. Maar - hoe werkt dat nou in de praktijk? Waar loop je tegen aan als je zelf met je voeten in de modder staat? Dat vroegen we in een gesprek aan Yvonne van Stiphout, concerndirecteur Dienstverlening bij de gemeente Rotterdam.

Boekrecensie: Overtuigen met storytelling

In ‘Overtuigen met storytelling. Vertel, visualiseer en krijg alles voor elkaar' werken Martin Sykes, Nicklas Malik en Mark D. West helder en duidelijk uit hoe je visueel een verhaal kunt vertellen om zo mensen te overtuigen en veranderingen tot stand te brengen. Dat doen ze - uiteraard - met veel visuele elementen. Het eindresultaat is dat je na het lezen van dit boek staat te popelen om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van je eigen verhaal!  
<lees verder>

Wat doen wij dit najaar?

Na het genieten van een welverdiende vakantie zijn veel mensen weer aan de slag gegaan.
Ook wij zijn weer begonnen - de komende weken zijn we met verschillende activiteiten bezig. Wat kun je van ons verwachten in de herfst?
<lees verder>