Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 20 januari 2014

Klaar voor 2014!

2014 wordt voor velen weer een dynamisch jaar. Naar verwachting een licht aantrekkende economie, de implementatie van nieuwe organisatiestructuren of technieken, medewerkers op nieuwe contractvormen. Hoe ga jij je organisatie daarop voorbereiden? 
Wij helpen je daar dit jaar natuurlijk graag bij - in dit artikel laten we je zien hoe!

Hoe ziet 2014 er op economisch vlak uit?

Hoe ziet het komende jaar er vanuit economisch perspectief uit? Dat willen we allemaal wel weten natuurlijk!
Wij luisterden onlangs naar de presentatie over de economische en financiële vooruitzichten voor 2014 van de heer Lars Dijkstra, Chief Investment Officer bij Kempen Capital Management. Hij had een positief bericht - we pikken de interessante highlights er voor je uit.
<lees verder>

Onze reflectie met de kerst

We krijgen veel vragen over onze werkwijze, branche en prijsstelling: “Wat maakt jullie anders dan anderen? ‘Wie zijn jullie concurrenten?’ of ‘Wat gaat jullie dienstverlening me kosten?’. Over de antwoorden willen we open en transparant zijn. Daarom hebben we de vragen én antwoorden voor je op een rij gezet.
<lees verder>

Hoe kan het openbaar bestuur social media inzetten?

Niet alleen particulieren en bedrijven gebruiken social media, ook het openbaar bestuur zet social media steeds vaker in als communicatie-instrument. Wij gingen onlangs in gesprek met Social Media Kompas hoe het openbaar bestuur dat kan doen.
<lees verder>