Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 14 februari 2014

4 ingrediƫnten voor succesvol online intern communiceren

Interne communicatie en samenwerking - voor veel organisaties is het een vraag hoe je dat goed kunt laten verlopen. Want ondanks alle mogelijkheden - van werkoverleg en inloopuurtjes tot mails en intranet - het gebeurt regelmatig dat collega's nèt niet dat laatste bericht hebben gehoord, de mail niet hebben gelezen of het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen. In deze nieuwsbrief gaan we in vraag hoe social media je kunnen helpen om je interne communicatie op orde te hebben en de samenwerking te versterken.

Onze terugblik op 2013

Het is alweer februari maar de kerstperiode ligt nog niet zo heel lang achter ons. En zoals zoveel mensen hebben wij die periode gebruikt om terug te kijken op 2013 en nieuwe plannen voor 2014 te maken. En zoals eerder beloofd: hier is onze terugblik!
<lees verder>

Boekrecensie: Handboek managementmodellen

Managementmodellen - voor velen een handige manier om de werkelijkheid in beeld te brengen en te bepalen welke beslissing hij moet nemen. Maar welk model moet je kiezen? Er zijn immers zoveel modellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Tom Willem den Hoed brengt met zijn boek ‘Handboek Managementmodellen' daarin overzicht. Wij hebben het voor je gelezen - lees hier onze recensie.
<lees verder>

En dan nu concreet...

Inmiddels weten jullie wel waar wij staan, wat onze visie is en waar we in geloven: dat het belangrijk is om als leider verbinding te maken: met de nieuwe generatie, met je klanten en medewerkers en vooral: tussen die groepen verbindingen te leggen.
Maar hoe doen we dat nou concreet voor onze klanten?
<lees verder>