Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 17 november 2014

Over misverstanden, stuurmanschap en overzicht

We komen ze nog dagelijks tegen: allerlei misverstanden over social media en hoe je social media kunt inzetten in je organisatie. Daarom in deze nieuwsbrief: vijf misverstanden op een rij. Plus natuurlijk het werkelijke verhaal erachter. 

Ook krijg je tips hoe je overzicht kunt houden in je social media accounts en geven we antwoord op de vraag: 'Waar is Lilian?".  Veel leesplezier!   

Overzicht in je social media accounts

'Hoe houd ik nou al die social media berichten en posts bij?' Dat is een vraag die wij vaak krijgen.
Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. Bekende tools zijn Hootsuite en Tweetdeck. Sinds kort is er ook een Nederlandse aanbieden: SocialSensr. Wij hebben hem de afgelopen weken voor je uitgeprobeerd en geven je graag onze indruk.  
HELAAS....  Wij waren enthousiast over SocialSensr.  We vonden het dan ook erg jammer om te horen dat deze start-up er niet in is geslaagd om succesvol te zijn: eind februari 2015 is het faillissement uitgesproken.  Wil je weten welke andere tools er beschikbaar zijn? Neem dan even contact met ons op of download dan nu gratis onze "Handleiding social media voor leiders'. Daarin geven we voor de belangrijkste social media platformen tips hoe je van start gaat.       
<lees verder>

Stuurmanskunst in een snelle wereld

Van Gran Canaria naar Martinique. Lilian is één van de opstappers die Luc Overtoom vergezellen op zijn zeiltocht rond de wereld om geld in te zamelen voor kankerbehandeling op maat.
<lees verder>