Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 20 maart 2015

Zes tips voor een levendige community

Hoe zorg je ervoor dat iemand online actief participeert? Dat hij mee doet met de dialoog, discussies opstart of vragen beantwoord? 
Die vraag is niet alleen cruciaal voor het succes van Platform 010, een platform dat wij ontwikkelen voor de Gemeente Rotterdam, maar voor veel sites en sociale netwerken. We geven je daarom zes tips die je niet mag missen wanneer je meer activiteit op je website wilt.

Onze klanten

‘Jullie hebben een prachtige site! Ik kan zo 10 mensen en organisaties noemen die erg gebaat zijn bij jullie kennis. Maar waarom kan ik niet meteen zien wie jullie klanten zijn?' Goede vraag van onze business coach Chris van der Harst. Zo kun je tenminste kijken of we je kunnen helpen met jouw vragen. Daarom staan vanaf vandaag onze klanten prominent op de website. En ja - daar zijn we best trots op!
<lees verder>

Platform 010 life!

‘Hoe brengen we de Rotterdamse werkzoekende en werkgever online bij elkaar?' Dat was de vraag van de Gemeente Rotterdam aan Leaders Online. Met Platform 010 gaat de gemeente de social mogelijkheden van vandaag inzetten om Rotterdamse werkzoekenden en werkgevers met elkaar te laten netwerken. Een nieuwe dienst, dat wij op maat voor de gemeente hebben ontwikkeld. 
<lees verder>