Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 13 juli 2015

Netwerk van ambassadeurs

‘Medewerkers zijn je beste ambassadeur’, hoor je wel eens. Hoe kun je dat optimaal benutten in je social media beleid? Daar gaan we dit keer op in. Dit is de laatste Leaders Radar die je voor de zomerperiode ontvangt. Geniet van een welverdiende rust: in september krijg je de laatste trends en inzichten op het gebied van leiderschap weer in je inbox!

Boekrecensie: Leidinggeven zonder omwegen


In hun boek ‘Leidinggeven zonder omwegen - doen wat werkt’ geven De Winne en Clement op heldere wijze handreikingen om een betere leider te worden: dat wil zeggen, een leider die zowel resultaat- als mensgericht aan het werk is. Wij lazen het voor je.
<lees verder>

Samen met je collega's bijblijven


Hoe kun je social media inzetten op je werk? 12 medewerkers van de gemeente Rotterdam bogen zich over deze vraag tijdens de workshop 'Social media professioneel inzetten' van Leaders Online.
<lees verder>

Ontspannen werken met digitale tools


Heb je genoeg van die volle agenda? Of van die mailbox waar geen einde aan lijkt te komen? Kortom, raak jij overstelpt door de informatiestromen? Wij geven je tips hoe je slim kunt werken en zo productiever kan zijn.
<lees verder>