Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 11 september 2015

Werk lekker ontspannen!

Zo, nu de zomerperiode echt voorbij lijkt te zijn krijg je Leaders Radar weer in je mailbox. Een nieuwsbrief vol inzichten over leiderschap, nieuwe trends en een nieuw initiatief de Leaders Booster. Dit keer zoomen we in op werken zonder stress - om zo het ontspannen zomergevoel te blijven vasthouden!

Plannen maken voor het najaar

Het najaar betekent voor veel mensen: plannen maken voor het komende kalenderjaar. Wij helpen je daar graag bij zodat je team klaar staat voor de uitdagingen van volgend jaar!    
<lees verder>

Versterk jouw leiderschap met Leaders Booster

Op verzoek van velen beginnen we binnenkort met een nieuwe Leaders Booster. Dus...wil jij een impuls geven aan je eigen leiderschap? Doe dan net als tientallen andere leidinggevenden en schrijf je in voor Leaders Booster! Daarin geven we zes weken lang, vanaf 1 november tot en met vrijdag 11 december kort en krachtig inspiratie voor jouw dagelijkse werk als leider. Soms met een doordenker, een vraag, film of een klein stukje tekst om te lezen. Maar altijd: kort en krachtig.  
<lees verder>

Nog een paar dagen zomerkorting!

Ben jij er nog niet aan toegekomen om het boek 'Leaders Online. Social media voor leiders die willen bijblijven' te kopen? Dan is dit je kans: bestel het nu en krijg € 5,00 zomerkorting! Met dit boek wordt je geen social media expert. Wel weet je na het lezen alles op het vlak van social media dat relevant is voor jou als leider. Of het nu gaat over de veranderingen in leidinggeven door de opkomst van social media, de werkwijze van de Y en Z-generatie of de mogelijkheden voor jou zelf: na het lezen van dit boek ben je weer helemaal bij! 
<lees verder>