Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 27 januari 2012

Welkom bij Leaders Radar!

Dit is de nieuwsbrief van Leaders Online. Met Leaders Radar willen we jou, leidinggevende, informeren en inspireren. Soms over zaken die jou persoonlijk kunnen raken, soms over leiding geven en aansturen. Ook maatschappelijke ontwikkelingen die jouw organisatie kunnen raken komen aan bod. Dit keer gaan we - mede op verzoek van onze lezers - in op leiderschap en social media: Drie dingen die je als leidinggevende over social media moet weten.
lees verder

Leaders Online Leiderschaps-App

Begin januari hebben we als start van het nieuwe jaar en de lancering van onze vernieuwde website een Leaders Online App (apple/android) voor leidinggevenden ontwikkeld. Niet alleen hip - vooral ook erg interessant, zo bleek al snel! Velen gingen je voor en hebben hem inmiddels gedownload. Wil je weten waar jij staat op de meetlat van modern leiderschap? 
<lees verder>

Dienst uitgelicht

De laatste drie maanden hebben we voor een aantal bedrijven onder hun medewerkers een enquête uitgevoerd. De aanleidingen om te komen tot zo'n enquête waren voor ieder verschillend - de uitkomsten waren voor alle MT's continu even duidelijk: jeugdige werknemers kijken echt anders tegen zaken aan.
<lees verder>