Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 29 maart 2012

April wordt App-ril!

Natuurlijk wil je graag bijblijven en op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen - maar waar moet je de tijd vandaan halen om al die dingen tot je te nemen?? Net als veel van onze lezers heb ook jij vast een volle agenda en een hele volle mailbox! Gelukkig zijn er tegenwoordig Apps die je kunnen helpen. Alleen - er zijn er zoveel, welke moet je kiezen?
Daarom gaan we de komende week een paar tips geven over handige App's - App's die het leven een stukje makkelijker kunnen maken. Houdt onze nieuwsberichten op de website, tweets, of facebook-pagina in de gaten: april is bij ons App-ril!

Ben jij een moderne leider?

Onze eigen App mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje van de Apps - we brengen hem graag nog een keer onder de aandacht! Leaders Online heeft namelijk een leiderschapstest ontwikkeld.
<lees verder>

Pinterest. Hoe raak jij geïnspireerd?

Pinterest is een nieuw en snel opkomend social medium. Je maakt er zogenaamde "pinboards": verzamelingen van afbeeldingen. Daarmee is zo'n pinboard te vergelijken met moodboards, die je bijvoorbeeld maakt wanneer je je huis opnieuw gaat inrichten.
<lees verder>

Waarom een rode auto niet opvalt

Op veler verzoek: een herhaling van het artikel van de vorige Leaders Radar. Met tips hoe je een brede blik houdt, ofwel: waarom een rode auto niet opvalt. 
<lees verder>