Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 10 mei 2012

Welkom bij Leaders Radar nr 7

Als leidinggevende heb je vaak te maken met reorganisaties en verandertrajecten. Bezuinigingen, fusies en overnames, hevige concurrentie; kortom er is een aanleiding om (weer) een verandertraject in gang te zetten. Mensen ervaren zo'n verandertraject vaak als vervelend en lastig - trajecten verlopen traag en moeizaam of stuiten op weerstand.
Social media kunnen je helpen het verandertraject makkelijker te laten lopen. Echt? Echt!

Hoe word ik de meest aantrekkelijke werkgever?

Arbeidskrapte is een woord wat nog niet echt bij deze tijd hoort, toch zal het over enkele jaren een onderwerp zijn waar menig managementteam het over heeft.

<lees verder>

Handige software op een rijtje

In april stonden we stil bij een aantal software/apps waarvan wij zelf gebruik maken. Heb je ze gemist omdat je bijvoorbeeld net pas geabonneerd bent op onze nieuwsbrief? Bekijk ze dan via deze weg.
<lees verder>

Leaders Online Carriere coach voor Future Leaders

Op onze huidige facebook pagina plaatsen wij berichten voor leidinggevenden rondom nieuwe ontwikkelingen. We laten je leuke apps zien, rapportages over de nieuwe generatie en tips voor de leidinggevenden van vandaag die zich voorbereidt op morgen. Met als doel alle bezoekers te informeren over zaken die te maken hebben met koers bepalen en modern leiding geven.

<lees verder>