Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 1 juni 2012

Welkom bij Leaders Radar nr 8

Vandaag de dag ziet de wereld er heel anders uit dan zo'n 15 - 20 jaar geleden. Denk maar aan de globalisering, de toenemende automatisering en digitalisering. Maar ook de steeds hoger opgeleide jongeren die zijn opgegroeid in de digitale wereld (digital natives) of de overgang van een industriële economie naar een kenniseconomie. Dit alles vraagt dat organisaties continue creatief en innovatief zijn. Welke consequenties heeft dat voor leiderschap?

Welke kansen biedt social media jouw organisatie?

Wanneer je bij ons met je managementteam een workshop volgt, dan gaat het om snappen, ervaren en doen. Kort en krachtig: 2 uur voor de lunch en 2 uur na de lunch. Zo ook bij de workshop “Social media en je organisatie”: we zoomen direct in op de de relevante vragen, geven voorbeelden van concurrenten en branchegenoten en zorgen dat je vol met inspiratie je eigen weg kunt inslaan.
<lees verder>

40% omzetstijging in één maand tijd

Hoe kun je ervoor zorgen dat je ingrediënt vaker uit de schappen van de supermarkt wordt meegenomen? Zonder dat je veel reclame maakt. Hellmans mayonaise heeft een wel heel slimme zet bedacht.
<lees verder>

Gezocht: feedback!

Het is tijd om even stil te staan bij hoe we het doen met Leaders Radar - onze nieuwsbrief die elke drie weken verschijnt. Daar hebben we uiteraard jullie hulp bij nodig.
<lees verder>