Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 21 juni 2012

Welkom bij Leaders Radar nr 9

Social media doen hun intrede in organisaties. Maar bij geen enkele organisatie loopt het volgens een standaard stramien of in het zelfde tempo, zo merken wij in onze gesprekken. De ene gesprekspartner kan voorbeelden uit de praktijk geven, de ander zegt "Social media? Dat kan niet in onze organisatie" of we horen "dat hebben we helemaal geregeld. We hebben een coördinator en verder mag niemand wat doen". Welke social media strategie is nu de juiste voor jouw organisatie?

AHHHA!

"Help - ik heb een goed idee maar wat nu, hoe breng ik het in de praktijk?" Mensen die mij beter kennen weten dat ik soms overloop van de ideeën. Het oppimpen van high heels tot de schoolrugzak voor aan de fietsdrager.
<lees verder>

Leaders Online in gesprek met Aart Bontekoning

Een heerlijk AHA moment met "Generaties! Werk in uitvoering"
Er komt een nieuwe generatie medewerkers op de werkvloer: Generatie Z. Als (40+) leidinggevenden hebben wij onze rol om hen daarbij te helpen. Maar - hoe moeten we dat doen?
<lees verder>

coachingsgesprek verloot

Een paar weken geleden zijn we gestart met een tweede facebook-pagina, speciaal gericht op jongere medewerkers die willen doorgroeien naar leidinggevend niveau: de Future Leaders.
Dit platform gebruiken we om ideeën over goed (en slecht) leiderschap uit te wisselen en hier geven we tips voor een carrière als toekomstig leider.
<lees verder>