Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 12 juli 2012

Welkom bij Leaders Radar nr 10

Wij hadden vorige week een gesprek met Aart Bontekoning over zijn boek "Generaties! Werk in uitvoering" en het werken met mensen uit verschillende generaties. Tijdens ons gesprek ging het vooral over generatie Y (geboren tussen 1985 - 2000) en de generatie geboren tussen 1955 en 1970: de zogenaamde X generatie. Daarbij stonden we stil bij de verschillen tussen generaties en hoe ze elkaar zien. Boeiend, bevestigend en ook verrassend! In dit artikel lees je er meer over.

Op zoek naar het schaap met de 5 poten

Generatie Y kijkt kritisch naar een mogelijk nieuwe werkgever: ze willen vooral aan de slag bij een organisatie die past bij hun eigen profiel en karakter. Hoe zorg je er als organisatie nu voor dat je gezien wordt door mogelijke kandidaten? Deterink Advocaten & Notarissen heeft een eigentijdse manier gevonden.
<lees verder>

Leaders App uitgelicht

Vraag jij je af of je voldoende weet van de huidige trends en ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor je werk en organisatie? Speciaal om dat inzichtelijk te maken hebben wij onze APP ontwikkeld: een test waarmee je kunt meten in hoeverre je "up to date" bent, en klaar voor de toekomst.
<lees verder>

Leaders online in gesprek met Manfred van Doorn

Voor veel mensen is Manfred van Doorn een begrip. Of je nu "Het wiel opnieuw uitvinden" leest of zijn nieuwste boek "This is the And": het blijft fascinerend hoe hij je kan boeien met zijn beelden en gedachten.
<lees verder>

Na gedane arbeid....

Dit weekend sluiten de laatste scholen hun deuren voor de zomervakantie. Tijd voor velen om te ont-spannen, bijvoorbeeld door met vakantie te gaan, of juist de boel op te ruimen, mailbox op te schonen en nieuwe inspiratie op te doen middels gesprekken met collega's en vrienden die het ook even wat minder druk hebben.
<lees verder>