Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 10 september 2012

Welkom bij Leaders Radar nr 11

Hoe kijkt leiderschapstrainer Manfred van Doorn tegen de nieuwe economie aan? Wat zijn zijn verwachtingen over het nieuwe leiderschap en hoe kan een leider zich nu voorbereiden op de economie van morgen?
Dat waren een paar van onze vragen toen wij met hem in gesprek gingen. De antwoorden kun je zien in het filmpje dat ervan is gemaakt.

Social media bij de overheid

Nog geen 30% van de Nederlandse overheidsinstanties hanteert een social media beleid, terwijl social media wel al veelvuldig worden ingezet. De overheid gebruikt de mogelijkheden van social media nog maar mondjesmaat en dan vooral in pilots. Tegelijkertijd denkt menigeen dat de mogelijkheden en kansen van social media onvoldoende worden benut.
<lees verder>

Politici en social media

Het is je natuurlijk niet ontgaan: de komende week zijn de verkiezingen. Wij durven geen voorspellingen te doen over de uitslag. Ook geven we geen stemadvies. Maar de afgelopen dagen is ons wat opgevallen. Bijna alle partijen maken voor de campagnes gebruik van social media - wij denken dat ze die ook slim kunnen inzetten als het straks gaat om het daadwerkelijk aanpakken van de uitdagingen.
<lees verder>

Leaders Online maakt je wegwijs

Met Leaders Online maken wij onze droom waar: wij willen op een creatieve en inspirerende manier leidinggevenden wegwijs maken in een nieuwe periode. Een periode waarin social media opkomen, vier generaties tegelijk op de werkvloer werken en met elkaar op innovatieve wijze uitdagingen moeten oppakken.
<lees verder>