Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 12 november 2012

Welkom bij Leaders Radar nr 14

Afgelopen weekend schreven vele kranten over de twitter-accounts van Rutte en Samsom: @diederiksamsom twittert zelf, de RVD twittert namens Mark Rutte via @minpres.
Voor ons aanleiding om hier eens nader naar te kijken - hoe gebruiken de nieuwe politieke leiders social media ten behoeve van hun leiderschap? Kijk hier voor onze bevindingen.

Gebruik jij WhatsApp ook zakelijk?

Communiceren met je werknemers via SMS, WhatsApp, Facebook en Twitter? Steeds meer mensen gebruiken deze middelen, naast de mail en telefoon. Niet zo verwonderlijk denken wij. Maar wat nou wanneer iemand zich ziek meldt via WhatsApp? Is dat rechtsgeldig?
<lees verder>

Leaders App uitgelicht

Vraag jij je af of je voldoende weet van de huidige trends en ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor je werk en organisatie? Speciaal om dat inzichtelijk te maken hebben wij onze APP ontwikkeld: een test waarmee je kunt meten in hoeverre je "up to date" bent, en klaar voor de toekomst.
<lees verder>

'What matters now' van Gary Hamel

Vaak moet je goed gaan zitten voor het lezen een managementboek en het hoofdstuk voor hoofdstuk doornemen. ‘What matters now' van Gary Hamel daarentegen is een verzameling losse essays die ook op zichzelf zijn te lezen. Allen gaan in op wat vandaag de dag belangrijk is voor organisaties om te overleven in een wereld van voortdurende verandering. Lees dit boek niet wanneer je in slaap wilt worden geschud: na afloop staat scherp op je netvlies dat organisaties moeten veranderen.
<lees verder>