Leaders Online - Voor leiders die willen bijblijven
Leaders Radar editie 8 januari 2013

Leiderschap in 2013: onze tips!

De wereld is niet vergaan vrijdag de 21ste december, gelukkig maar. Maar - de techniek liet ons die dag wel in de steek. Daardoor hebben sommige lezers onze kerstnieuwsbrief enkele malen ontvangen - excuus voor de overlast. Anderen kregen de nieuwsbrief echter helemaal niet, waardoor zij ook ons cadeau niet hebben ontvangen - en dat vinden we natuurlijk jammer! Daarom tref je in deze Leaders Radar de artikelen van de vorige nieuwsbrief en een vooruitblik op 2013. We wensen je veel leesplezier en een voorspoedig, gezond en social 2013!

Voornemens voor 2013

Traditiegetrouw is dit een periode van vooruitkijken, voornemens en plannen maken. Zo ook voor Leaders Online. We delen onze plannen graag met je!
<lees verder>

Cursus cadeau!

Afgelopen jaar introduceerde wij onze eerste online cursus" "De vijf geheimen van social media voor leidinggevenden". Veel mensen vragen ons hoe de online cursus werkt en wat ze kunnen verwachten.
We willen je dat graag laten zien en doen je daarom een selectie van de cursus cadeau.
<lees verder>

Boekentips voor de wintermaand

Wij lezen alles wat los en vast zit en hebben inmiddels een naam opgebouwd als het om recenseren gaat. Onze leestips voor de januari maand.
<lees verder>