Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Werk jij al social?

Wordt "social" in drie stappen


Online cursus

 

In deze module nemen we je mee naar de online wereld van vandaag en morgen. Waarom zijn social media niet meer te negeren? Wat betekent dst voor jouw werk als professional? Hoe kun je social media effectief gebruiken? Met deze online module geven we je antwoord op deze en andere vragen. 

 

Ben jij:

  • als professional werkzaam in een complexe dynamische omgeving? 
  • nieuwsgierig naar de mogelijkheden van social media? 
  • druk met allerlei activiteiten, waardoor je geen tijd hebt om alles zelf uit te zoeken en te proberen?

 

Dan is deze module bij uitstek geschikt voor jou! Aan het eind van de training begrijp je waarom social media niet meer zullen verdwijnen en kun je een afweging maken hoe het voor jou kan werken. Kortom, je kunt aan de slag met het maken van je eigen social media profielen. Zo zorg je ervoor dat jij als professional effectief gebruik kunt maken van de instrumenten van vandaag en morgen. 

 

Hoe werkt de online module?

  • Met korte en heldere sheets krijg je inzicht in de werking van social media en kun je zelf aan de slag met social media. 
  • Aan de hand van filmpjes, artikelen en links naar andere websites krijg je meer kennis en verdieping van de verschillende onderwerpen. 
  • Elke stap start met een sheet wat je gaat leren en eindigt met een korte samenvatting. 
  • Door gebruik te maken van het instrument e-learning is en blijft het materiaal actueel.
  • De informatie kun je in je eigen tempo en op het door jou gekozen moment doornemen - tijdens werktijd achter de computer, onderweg in de trein of rustig in het weekend wanneer niemand je stoort. 

 

Hoeveel tijd kost het? 
De cursus bestaat uit drie stappen. Wanneer je er voor kiest alles te willen lezen en bekijken dan kost elke stap ongeveer 3 kwartier. Daarnaast geeft de handleiding je per platform de tools om alles op te tuigen. Dat kost altijd meer tijd dan je denkt! Wat wil je over jezelf kwijt, hoe formuleer je dat het best? Dat is natuurlijk voor ieder persoonlijk. We werken daar dan ook met tijdsindicatoren.

 

Wat zeggen andere deelnemers erover? 

  • "Ik ben net begonnen met geheim 2 - ik heb al veel plezier aan geheim 1 mogen beleven. Wat is het goed en professioneel" (Paz Campos Ponce facilitairmanager Langeland ziekenhuis). 
  • "Ik vind de filmpjes erg leuk en passend. Het is fijn dat naar eigen keus verdieping mogelijk is. De cursus helpt me om social media beter te begrijpen. En de structuur is duidelijk en helder. Ik heb veel nieuwe dingen gelezen en gezien - dus mijn doel heb ik bereikt! (Angela van der Woude - HR manager). 

 

De kosten
Kies je voor de online training "Social in drie stappen", dan zijn de kosten € 147 excl. BTW (€ 178,00 incl. BTW). 

 

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de online module "Social in drie stappen"? 
Hier kun je je achtereenvolgens aanmelden voor onze leeromgeving en betalen voor de online cursus. 

 

Na het aanmaken van een account en de betaling ontvang je een inlogcode, waarmee je toegang krijgt tot de online module. Tevens ontvang je per mail een automatisch gegenereerde factuur. Enkele dagen later sturen we je een factuur met aanvullende gegevens voor het geval je de kosten van de training bij je werkgever kunt declareren. 

 

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Nieuws

Leaders radar!

Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief