Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Inspiratie

Onze visie hebben we ontwikkeld op basis van onder andere literatuurstudies en gesprekken. Wij zijn nieuwsgierig en leergierig - we laten ons dus ook inspireren door vele andere bronnen: sprekers van TED, discussies op social sites, gesprekken met leidinggevenden, medewerkers, studenten, artikelen in kranten en tijdschriften en blogs over leiderschap.

 

De afgelopen periode hebben we ook weer inzicht en ideeën gekregen van een aantal boeken. Bijvoorbeeld Multipliers, waarin Liz Wiseman laat zien hoe je meer uit je team kunt halen. This is the And, van Manfred van Doorn en "What matters now" van Hamel. Ook het boek van Braun en Kramer, hoe je een orgniastaiecultuur kunt veranderen met de kennis van oude stammen heeft ons weer food for thought gegeven. 

 

In onze nieuwsbrieven besteden we met regelmaat aandacht aan een titel of andere bron die ons heeft geïnspireerd. Je vindt hier een overzicht van de boeken die wij de moeite waard vorden. We hopen daarmee ook jou te kunnen inspireren! Wil jij de nieuwste recensies niet missen? Meld je dan nu aan

 

 

Andere visies

Maatschappij
De wereld verandert. Hoe blijf jij bij?  »

Social media
Opkomst social media niet te stuiten  »

Generatie Z
Toetreden nieuwe generaties op de arbeidsmarkt »

Glazen bol
Hoe zou de wereld eruit zien in 2022? »

Leiderschap
Naar een nieuw leiderschap  »

Inspiratie
Onze inspiratiebronnen  »