Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Hebben wij collega's?

Uiteraard!


Social media zijn voor veel leidinggevenden nieuw. Ook advies- en trainingsdiensten op dat gebied zijn vaak nieuw en onbekend. Bovendien zijn wij zelf een jonge onderneming - niet verwonderlijk dus dat we veel vragen krijgen over ons en onze diensten.

 

Hebben jullie concurrenten?

Eigenlijk denken we niet zo in termen van concurrenten - ieder heeft toch weer een eigen invalshoek en specialisatie, die elkaar vaak eerder aanvullen dan beconcurreren.

 

Wij richten ons met Leaders Online op de leidinggevende die wil weten hoe hij vandaag zijn organisatie kan voorbereiden op de toekomst van morgen. Als kleine onderneming zit onze focus vooral op de impact van nieuwe ontwikkelingen op leiderschap. We kunnen we daarvoor niet alle kennis zelf in huis hebben - we betrekken daar graag anderen bij!

 

Maar misschien past onze stijl niet bij de jouwe, zoek je een andere manier van schrijven of werken. Daarom noemen je graag een paar mogelijkheden:

 • Menno Lanting heeft als schrijver veel mensen weten te inspireren met zijn boeken - en is tevens regelmatig spreker bij congressen en andere gelegenheden.
 • Jarno Duursma - schrijver van het boek social media strategie in 60 minuten. Op nuchtere wijze laat Jarno zien hoe je een social media strategie uitwerkt. Enige basiskennis is nodig, maar als je dat hebt dan kun je snel aan de slag.
 • Laura Hamer - schrijfster van het boek '#likethis'. In haar boek laat Hamer de wereld van de zakelijke social media zien.

 

Waarom zijn jullie beter dan je concurrenten?

Heel eerlijk gezegd - weten we nog niet zo goed met wie we ons moeten vergelijken. Want er zijn maar weinig mensen of organisaties die zich op hetzelfde specifieke vakgebied begeven als wij. Wij hebben immers onze specialiteit: het snijvlak van strategisch (organisatie-) advies, leiderschapstraining en coaching, en social media. Natuurlijk zijn er wel mensen en bedrijven die op een deel daarvan actief zijn en mooie dingen doen. Een paar ervan zie je elders op deze pagina.

 

Voor alles dat we zelf niet kunnen, weten of willen vragen we mensen die wél de capaciteiten in huis hebben. Hieronder zie je een aantal mensen die zich op (een deel van ons vakgebied) hebben weten te onderscheiden en bedrijven met wie we graag werken en een aantal goede social media bedrijven.

 

Wij beloven je ondertussen (in willekeurige volgorde) onze volledige inzet, transparantie, enthousiasme en kennis, alles om jou oplossingen te bieden die het leven voor jou als leidinggevende makkelijker, productiever, en misschien wel zelfs leuker maken!

 

Wie zijn de beste bedrijven op het gebied van social media?

Wij geloven in de methode van Simon Sinek: eerst je "why" formuleren, daarna kijken hoe en wat je wilt doen. Het zal je niet verbazen dat ook bij de keus van het bureau we vinden dat je eerst moet kijken wat je nu precies wilt voordat we kunnen aangeven wie goede partners zijn om mee te werken.

 

We kennen natuurlijk wel een paar mensen naar wie we met bewondering kijken hoe zij de dingen doen op hun eigen specialisatie:

 • RauwCC:
  verzorgt graag op Rotterdamse wijze jouw social media uitingen. En ze hebben een geweldig dashboard: Social Media Signage. Indrukwekkend welke bewegingen je daarmee in je organisatie voor elkaar kunt krijgen. 

 • Etcetera 
  Dit reclamebureau weet met zijn campagnes merken en mensen in beweging te brengen met spraakmakende ideeën. Ideeën waarover gepraat wordt op een verjaardag, in de krant en nu ook steeds vaker op social media. En in beweging brengen - dat is ook voor ons een rode draad in onze activiteiten!

 • Aaltje Vincent 
  Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Aaltje helpt je daarbij en laat je zien hoe je social media daarbij als instrument kunt inzetten.

 • Social Media Kompas
  Letterlijk een kompas: ze kennen alle platformen, geven daar duidelijke uitleg en handleidingen over en helpen je graag op weg bij de uitvoering.

 • Frankwatching
  Wanneer je op zoek bent naar kennisdeling rondom online trends, tips en tricks, dan is Frankwatching een goede plek. Daar waar wij onze focus hebben op de impact van nieuwe ontwikkelingen op je organisatie en leiderschap, ligt bij Frankwatching de nadruk op de strategische insteek en het praktische gebruik van social media en andere online onderwerpen. Een ideaal platform voor vragen!

 • Brandwriters 
  Wil jij weten hoe jij je merk met content kunt verbinden aan je klanten? Wil je een groter bereik en hechter contact met de consument? Dan helpt Brandwriters je met plezier!

 • En ... Managementboek
  Tja, misschien wekt de vermelding van deze site hier verbazing: wat moet je nog met een boek, wanneer je online met seminars kunt leren en kunt deelnemen aan MOOCS? Voor ons het echter heel logisch: online en offline horen bij elkaar en vullen elkaar aan. Zo kun je online heel veel kennis verzamelen, toch is het gewoon fijn om een boek in je handen te hebben en daarin je eigen aantekeningen te kunnen maken. Al was het alleen maar omdat je makkelijker leert en onthoudt wanneer je schrijft! 

  En als je toch een boek koop.... dan is Managementboek wel een hele fijne online boekhandel. We zijn er graag transparant over: eind vorig jaar zijn we een partnerschap mee aangegaan. Wanneer we een boek bespreken op onze site, dan zie dus een link naar Managementboek. En we krijgen vervolgens een kleine provisie wanneer iemand via onze site een boek bestelt. 
  Oh ja: natuurlijk is ons boek er ook te koop!

 

Hieronder zie je een overzicht van de andere vragen die klanten ons stelden.

onze werkwijze

onze kwaliteiten

onze focus

onze mogelijkheden

gratis mogelijkheden

ervaring van anderen

onze kosten

onze branche

 

 

Staat jouw vraag hier niet bij? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje.

 

 

Nieuws

Leaders radar!

Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief