Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Gratis uitproberen?

Onze gratis opties

 

Social media zijn voor veel leidinggevenden nieuw. Ook advies- en trainingsdiensten op dat gebied zijn vaak nieuw en onbekend. Bovendien zijn wij zelf een jonge onderneming - niet verwonderlijk dus dat we veel vragen krijgen over ons en onze diensten.

 

Wat is er beschikbaar aan zelfstudie?

Uiteraard delen wij onze kennis graag met anderen. Zelf hebben we immers ook veel kennis opgedaan door te spreken met experts en het lezen van boeken - die kennis geven we graag door. Daarom zijn we direct bij de start van Leaders Online begonnen met Leaders Radar, onze gratis driewekelijkse nieuwsbrief. Daarmee informeren we onze leden uitgebreid over actuele onderwerpen.

Ben jij nieuwsgierig naar eerdere nieuwsbrieven? Je kunt neuzen in ons nieuwsarchief en kijken wat we daar hebben geschreven over allerlei onderwerpen rondom leiderschap en nieuwe ontwikkelingen. Onze leden zijn trouwe lezers en de groep blijft groeien.

WIl jij ook bijblijven? Doe dat net als inmiddels honderden anderen leidinggevenden en schrijf je in op onze nieuwsbrief, Leaders Radar. Dan krijg je vanaf nu (ongeveer) driewekelijks de nieuwsbrief in je mailbox.

  Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

 

 

Wat zijn jullie best gelezen artikelen?

In onze nieuwsbrief staan altijd verschillende nieuwsberichten en een wat uitgebreider artikel of interview. Die artikelen worden goed gelezen! Hieronder zie je een overzicht van de best gelezen artikelen.


Hoe weet ik of een online cursus wat voor mij is?

Of het wat voor je is, dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommige mensen zijn enthousiast over online kennis opdoen anderen geven toch de voorkeur aan offline trainingen, workshops of coachingsgesprekken.

 

Om een indruk te krijgen van de online cursus hebben we een korte introductie gemaakt, waarmee je kan ervaren hoe het is om online een cursus te volgen.

 

Wil je hem uitproberen? Probeer dan de try-out versie 'De vijf geheimen van social media voor leidinggevende'  in onze online leeromgeving. 

 

 

Hieronder zie je een overzicht van de andere vragen die klanten ons stelden.

onze werkwijze

onze kwaliteiten

onze focus

onze mogelijkheden

ervaring van anderen

onze kosten

onze branche

onze collega's

 

 

Staat jouw vraag hier niet bij? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje.

 

 

Nieuws

Leaders radar!

Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief