Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Het prijskaartje

Wat kost het jou?


Social media zijn voor veel leidinggevenden nieuw. Ook advies- en trainingsdiensten op dat gebied zijn vaak nieuw en onbekend. Bovendien zijn wij zelf een jonge onderneming - niet verwonderlijk dus dat we veel vragen krijgen over ons en onze diensten.

 

Wat zijn de kosten wanneer ik met jullie in zee ga?

Daar willen we duidelijk en transparant in zijn. Daarom bij deze een korte toelichting.

  • Wil je een van de online cursussen afnemen? De prijs daarvan is per cursus aangegeven. Meer informatie over de verschillende online cursussen en de prijzen tref je hier aan.
  • Wil je deelnemen aan een workshop? Ook daarvoor geldt dat de prijs voor deelname per workshop inzichtelijk is gemaakt. Hier tref je meer informatie over de workshops die we de komende periode aanbieden.
  • Wellicht heb je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding of maatwerk en kijk je naar onze andere diensten. Ook dan streven wij ernaar zo veel mogelijk kennis die al je in je organisatie aanwezig is te benutten en zo de eindkosten voor jou te beperken. Tegelijkertijd staat kwaliteit voor ons hoog: je hebt als leidinggevende een volle agenda en wilt je begrijpelijkerwijs geen tijd verdoen aan "onnodig gedoe". De kosten van dergelijk maatwerk zijn afhankelijk van een aantal elementen:
  • Hoeveel persoonlijke begeleiding wil jij voor jezelf en / of je team? Het zal je duidelijk zijn dat hoe meer begeleiding je wilt, hoe hoger de eindprijs is; 
  • Hoeveel maatwerk wil je? Wanneer je voldoende hebt aan algemene kennis of het gebruik van standaard faciliteiten dan kunnen de kosten lager blijven dan wanneer je specifieke instrumenten moet laten ontwikkelen. Kies je voor snelle implementatie, aanvullende begeleiding en maatwerk voor jouw team en organisatie, dan ben je vanzelfsprekend meer geld kwijt. Maar ook dan geldt ons uitgangspunt: we maken zoveel mogelijk gebruik van de kennis die al in je organisatie aanwezig is, om zo de de verankering van nieuwe initiatieven te bevorderen en de totale kosten te beperken. 

Natuurlijk maken we vooraf een offerte waarin we per onderdeel aangeven wat de kosten zijn.

Welke variant je ook kiest - als resultaat heb je kennis en inzicht in wat social media voor jouw werk en organisatie kunnen betekenen.

 

Hoe weet ik dat je niet meer uren in rekening brengt dat je hebt gemaakt?

Die vraag hadden we in het verleden zelf ook vaak, toen we aan de andere kant van de tafel zaten. We hebben er een hekel aan "uurtje factuurtje" aan overgehouden. Daarom werken we daar nu ook niet mee. In plaats daarvan werken we bij voorkeur op lump sum basis, met daarbij duidelijk weergegeven welke resultaten je daarvoor krijgt. Jij hoeft alleen maar te bepalen of het die prijs voor je waard is. Realiseer je je gaandeweg dat je extra diensten wilt afnemen? Dat vinden we natuurlijk ontzettend fijn! We brengen daar dan een aparte offerte voor uit, waar we graag met je over in gesprek gaan.

 

 

Hieronder zie je een overzicht van de andere vragen die klanten ons stelden.

onze werkwijze

onze kwaliteiten

onze focus

onze mogelijkheden

gratis mogelijkheden

ervaring van andere

onze branche

onze collega's

 

 

 

Staat jouw vraag hier niet bij? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje.

 

 

Nieuws

Leaders radar!

Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief