Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Wil jij weten hoe wij werken?

vragen over werkwijze


Social media zijn voor veel leidinggevenden nieuw. Ook advies- en trainingsdiensten op dat gebied zijn vaak nieuw en onbekend. Bovendien zijn wij zelf een jonge onderneming - niet verwonderlijk dus dat we veel vragen krijgen over ons en onze diensten.

 

Wat moet ik weten over jullie en je bedrijf?

Misschien vind je het leuk om wat te weten over hoe we zijn begonnen? Tot 2011 werkten wij allebei met veel plezier bij de Rijksoverheid, als leidinggevenden van afdelingen en verandertrajecten. We zagen toen dat veel leidinggevenden zo druk waren met hun eigen taken en het aansturen van de (beleids)processen dat zij het moeilijk vonden om te reflecteren, om nieuwe dingen op te pakken. En steeds vaker zagen we een kloof tussen de jonge medewerker, die nieuwe werkwijzen en ideeën meenam en de 40+ leidinggevende. En ieder met hun eigen bril met elkaar in gesprek gingen - en zo niet in de gaten hadden dat ze allebei naar een andere wereld keken.

 

Die kloof - die willen we verkleinen! Dat doen we door leidinggevenden te ondersteunen bij hun worsteling om bij te blijven bij nieuwe ontwikkelingen, aansluiting te houden en niet de boot te missen.

 

Dát is wat we doen met Leaders Online - vanuit een nieuwe positie, met nieuwe kennis en vaardigheden - en tegelijkertijd gebruik makend van onze ervaringen die we hebben als leidinggevenden.

 

Hoe we nu werken: we zijn een kleine organisatie: samen zijn we Leaders Online. Daarom heen hebben we een ring van freelancers en ZZP-ers en bevriende organisaties met wie we graag samenwerken. Is een opdracht te groot voor ons, of hebben we de kennis niet in huis? Dan werken we graag met een van hen. Voor jou als klant betekent dat natuurlijk geen extra werk - je doet zaken met ons. Wij regelen het "gedoe" achter de schermen.

 

Wil je meer weten over onze werkwijze? Kijk dan naar onderstaande presentatie.

 

Waarom zijn jullie Leaders Online begonnen?

Wij zijn Leaders Online begonnen omdat we zagen dat de wereld zich ontwikkelt en transformeert - en leidinggevenden daarbij niet kunnen achterblijven. Wil je de komende 20 jaar met plezier en succes willen blijven werken, dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de veranderingen en daarin je eigen positie te kunnen bepalen.

 

Wil je meer weten over onze achtergrond?

Dan kun je kijken op onze LinkedIn profielen. (Yolanda/Lilian)

Kennismaken? Dat kan natuurlijk ook - en vinden we leuk, dus laat het even weten!

 

 

Ga door naar een van de andere vragen:

onze kwaliteiten

onze focus

onze producten

gratis mogelijkheden

ervaring van anderen

onze kosten

onze branche

onze collega's

 

 

Staat jouw vraag hier niet bij? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje.

 

 

Nieuws

Leaders radar!

Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief