Ja

Ik wil de Leaders Online nieuwsbrief ontvangen.

Wat leuk dat je je hiervoor aanmeldt. Vul hieronder de gegevens in en je ontvangt voortaan elke editie.

Het invullen van de beide velden is verplicht.

Naam
E-mail
Verzenden

Wil je eerder verschenen edities lezen?
Ga hiervoor naar onze nieuws pagina.

Sluiten

Zorg dat je de boot niet mist!

Social media voor leiders die willen bijblijven

 

Ben jij een iets oudere leidinggevende en vraag jij je af of het nu toch echt tijd wordt om je te verdiepen in social media? Vraag jij je af hoe je het kunt gebruiken in je organisatie en wat je met social media kunt doen voor je organisatiedoelen? Wil jij afspraken met je medewerkers maken over de inzet van social media, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan is dit boek wat voor jou!

 

LeadersOnline_omslag_B klein.jpg

 

Een boek over leiderschap en social media, waarin alle vragen uit onze praktijk aan de orde komen. Vragen van leidinggevenden zoals jij: met veel verantwoordelijkheden en een bijbehorende volle agenda. Leidinggevenden die ons in gesprekken en workshops verschillende vragen stellen. Bijvoorbeeld over wat social media nu eigenlijk zijn, hoe je ze kunt inzetten voor je werk en wat voor afspraken je met je medewerkers moet maken. Wij hebben al die vragen voor jou op een rij gezet en beantwoorden ze in ons boek.
Nieuwsgierig? Bekijk het inkijkexemplaar of lees de reactie van anderen.

 


ONLINE EXTRA'S 

Koop je ons boek? Dan krijg je niet alleen een pocket, maar ook online het een ander erbij. Want een boek over social media, dat kun je natuurlijk niet lezen zonder ook online actief te zijn!

 

  • Online voorbeelden
    We hebben allerlei voorbeelden, filmpjes en andere leuke websites verzameld en voor onze lezers bij elkaar gezet. Komen we in de toekomst iets nieuws tegen? Dan plaatsen we die er ook bij. Zo heb je altijd actuele voorbeelden online beschikbaar in aanvulling op het boek zelf.
  • Kennis delen in de LinkedIn-groep
    Speciaal voor lezers van ons boek hebben we een LinkedIn groep. Hier kun je vragen stellen aan ons en natuurlijk ook aan andere lezers. 
  • Praktische handleiding
    En wil je aan de slag met social media en profielen gaan aanmaken? Dan kun je daarvoor onze online handleiding gebruiken. 

 


ZORG DAT JE BIJBLIJFT! 

Ben jij een leidinggevende en wil je de boot niet missen?
Dan is ons boek wat voor jou! Je kunt ons boek bestellen bij de bekende adressen als managementboek en bol.com en natuurlijk bij onze eigen uitgever

 

Cadeau geven kan natuurlijk ook! Bestel ons boek hier en geef in het opmerkingenvak aan dat je aan iemand wilt geven. Dan doen we er een persoonlijk kaartje voor de ontvanger bij.
Wil je het aan meer dan 10 collega's geven, bijvoorbeeld aan alle leidinggevenden in je organisatie? Neem dan even contact op voor een aantrekkelijke prijs.

 

Wil je eerst meer weten over ons en onze werkwijze, voordat je ons boek bestelt? 
Lees dan onze antwoorden op de meest gestelde vragen.TIJDELIJK ONZE HANDLEIDING CADEAU 

Wij doen onze handleiding cadeau aan onze nieuwsbrieflezers. 
Ben je nog geen nieuwsbrieflezer? Meld je dan nu aan en we sturen de praktische handleiding direct toe!

 

 


 

Nieuws

Leaders radar!

Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief